Våra tjänster

Trädgård

Låt oss ta hand om din trädgård, så kan du njuta av en välskött och vacker utomhusmiljö utan bekymmer. Oavsett om du letar efter regelbunden trädgårdsskötsel eller behöver hjälp vid enstaka tillfällen, har vi den perfekta lösningen för dig.

7

För en vacker och levande trädgård.

På KC BEFT AB är vi redo att ta hand om din trädgård utifrån dina önskemål och behov. Vi erbjuder en mångsidig trädgårdsservice som inkluderar allmän trädgårdsskötsel med gräsklippning och kantklippning, rabattrensning, ogräsrensning i grusgångar och ytor, trädbeskärning, borttagning av buskar och träd, häckklippning, skapande av nya gräsytor samt vägkants- och dikesrensning. Ta vår hjälp med skapandet av nya avslappnande ytor, miljöer och uteplatser.

För en smidigare process kan vi skriva avtal för säsonger framöver. I våra priser ingår alltid nödvändig utrustning och tillbehör, så du behöver inte oroa dig för att ha egna trädgårdsredskap.

01.

Skräddarsydda trädgårdslösningar

02.

Välskötta grönytor

03.

Trädgårdstjänsterna är RUT-berättigade

Kontakta oss för offert

Du kan boka en kostnadsfri kundbesök och offert för färdiga avtal eller för att skapa ditt eget skräddarsydda trädgårdspaket.

Kontaktformulär

Telefontider

Vi är tillgängliga mellan 09:00-16:00
Lunchstängt mellan
12:00-13:00 

Du når oss enkelt via mail, där finns vi alltid tillgängliga.