Våra tjänster

Bygg

Vi på KC BEFT AB är ditt pålitliga val när det kommer till att ta hand om olika byggarbeten. Vi har en stark och pålitlig erfarenhet inom byggbranschen och är redo att hjälpa dig att förverkliga dina byggprojekt, oavsett omfattning och komplexitet.

7

Förstklassiga byggarbeten

Genom kunskap och erfarenhet är vi väl utrustade för att ta hand om allt från mindre enklare renoveringar, ombyggnader och nybyggnationer till lite större byggarbeten. Vår kompetens sträcker sig över olika områden, inklusive snickeri, renovering och allmän byggkonstruktion.

Som kund är du i fokus och med hjälp av hur vi kommunicerar kan du med lätthet vara på arbetet, möten och varför inte semester med tryggheten i bakhuvudet om att vi ger dig vårt allt för att skapa/bygga din vision av vad du anförtrott oss.

Du kan alltid vända dig till oss och våra proaktiva lösningar under dina projekt då att bygga ut eller renovera inte är alltid okomplicerat där med hjälp från oss och vår dedikation till din vision gör oss till den pålitliga partnern du behöver för ändamålet och givetvis så är våra tjänster ROT berättigade.

Kontakta oss för offert

Oavsett om du behöver hjälp med renovering, ombyggnation eller nybyggnation, så är KC BEFT AB redo att vara din pålitliga partner för att göra ditt byggprojekt till verklighet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att vara en del av ditt nästa byggprojekt.

Kontaktformulär

Telefontider

Vi är tillgängliga mellan 09:00-16:00
Lunchstängt mellan
12:00-13:00 

Du når oss enkelt via mail, där finns vi alltid tillgängliga.