KC BEFT AB

Om oss

KC BEFT AB är en naturlig utveckling av vårt företag K&C Solutions som grundades av Kirsi & Christian 2013. Vi har gemensamt en god erfarenhet av både service och säkerhetsbranschen som nu ligger till grund för KC BEFT AB som är resultatet efter framgångsreceptet bakom åren med K&C Solutions.

Vi är engagerade och lösningorienterade inom olika grenar där vi har förkovrat oss och utökat våran erfarenhet för att kunna tillmötesgå era behov och visioner gällande era fastigheter oavsett om det är från ett rå grund, grönytor eller konstruktioner samt renoveringar.

Vår passion för fastighetslösningar växte i takt med att vi utvecklade vår egna fastighet med olika lösningar som vi utvecklade och förenade med tidigare kunskaper och erfarenhet inom respektive branscher, utbildningar och proaktiva tänkande.

Vårt implementerande av lösningar spreds vidare till olika bekanta med olika behov och på den vägen så utvecklade vi det som idag är KC BEFT AB där olika delar av vår familj är en del av just KC BEFT AB.

Numera har vi arbetat och utvecklats gemensamt med olika samarbetspartners, leverantörer och kan stolta säga att vi är återförsäljare och installatörer för våra samarbetspartners.

Med andra ord – Vi älskar att hjälpa andra och förverkliga era visioner!

Telefontider

Vi är tillgängliga mellan 09:00-16:00
Lunchstängt mellan
12:00-13:00 

Du når oss enkelt via mail, där finns vi alltid tillgängliga.