Våra tjänster

Fastighet

Vi erbjuder fastighetsservice för både företag, hyresrätter, bostadsrätter samt enskilda bostäder och sommarhus. Därmed anpassar vi vår fastighetsservice utifrån just din fastighet och dess behov.

7

Vi säkerställer en fin fastighet.

Vi erbjuder olika typer av tjänster och kompletta servicepaket, men vi är flexibla och lyhörda till dina önskemål så att du som bostadsägare, företagare eller hyresvärd kan fokusera på ditt arbete, boende eller uppdrag tack vare våra flexibla och proaktiva lösningar där vi tar hand om era fastigheter och ser till att allt vi gör inom våra olika paket går ut på att säkerhetsställa värdet på fastigheten bibehålls, utvecklas och ökar med andra ord vi hjälper er att förvalta så att ni får en god valuta för arbetet vi utför hos er.

Tack vare vår kommunikation har du som kund full koll på underlaget för arbetet vi utför samt att för privata fastighetsägare så är vi ROT och RUT berättigade.

01.

Privatpersoner

Vi har olika avtalsalternativ för privatpersoner som ser till att ditt sommarhus eller fastighet underhålls året om. Vi tar hand om allt från gräsklippning och trädvård till att se till att fastigheten är i bra skick inför vintersäsongen. Vi erbjuder även tillsyn av fastigheter. Genom våra tjänster kan du njuta av din fastigheten utan att behöva oroa dig för underhåll.

02.

Företag

För företag, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar anpassar vi vår fastighetsservice efter era specifika behov. Under sommarsäsongen tar vi hand om grönytor och utemiljöer, medan vi på vintern hanterar halkbekämpning och snöröjning. Vi kan också tillhandahålla fastighetsskötare eller vaktmästare för daglig drift och underhåll.

Kontakta oss för offert

Oavsett om du är privatperson eller företagare kan du lita på oss för att ta hand om dina fastigheter på ett professionellt och pålitligt sätt. Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök och offert, och upptäck hur vi kan underlätta din fastighetshantering.

Kontaktformulär

Telefontider

Vi är tillgängliga mellan 09:00-16:00
Lunchstängt mellan
12:00-13:00 

Du når oss enkelt via mail, där finns vi alltid tillgängliga.