Våra tjänster

Entreprenad

KC BEFT AB är din pålitliga partner för en mängd olika entreprenadstjänster. Med vårt breda utbud av kompetenser och erfarenhet är vi redo att hantera olika projekt med högsta kvalitet och professionalism.

7

Vi säkerställer en trygg process.

Behöver du en ny uppfart, du har behovet byta ditt enskilda avlopp, du har en rå-tomt som behöver göras iordning för att du ska bygga ditt hus, garage, företagslokal, ja allt det som du skulle vilja med en grund och framdraget infrastruktur då är vi din partner för att göra detta.

Du som kund är alltid i våran fokus och med hjälp av en av våra viktigaste resurser kommunikation så behöver du inte vara närvarande och på plats utan du kan vara tryggt på arbetet, resor eller annat helt enkelt då vi är med dig från start till slut med både kunskap, utrustning och givetvis produkterna som säkerhetsställer att du blir en nöjd kund. Är ni privata kunder så är vi ROT berättigade.

01.

Grävning

Vi har kunskapen och utrustningen för att ta hand om olika typer av grävarbeten. Oavsett om det handlar om att förbereda husgrunder, utföra dikesgrävning, reparera grusvägar eller skapa parkeringsplatser och asfaltsytor, så kan du lita på vårt team för att göra jobbet rätt och inom budget.

02.

Enskilt avlopp

Vi erbjuder tjänster för installation och underhåll av enskilda avloppssystem. Vår erfarenhet och samarbete med pålitliga leverantörer garanterar att du får högkvalitativa lösningar för ditt avlopp. Vi hanterar även alla nödvändiga pappersarbeten och kommunala tillstånd för att förenkla processen för dig.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och få en kostnadsfri offert. Vi är redo att hjälpa dig med våra omfattande entreprenadstjänster.

Kontaktformulär

Telefontider

Vi är tillgängliga mellan 09:00-16:00
Lunchstängt mellan
12:00-13:00 

Du når oss enkelt via mail, där finns vi alltid tillgängliga.